Westeinde 8, 7975RK Uffelte
0654625523
stressenburnoutcoaching@burnoutpreventienoord.nl

Over mij

Mijn naam is Marc Huiberts en heb al ruim 20 jaar ervaring als Burnout Preventie Coach. Bij veel MKB-bedrijven heb ik kunnen helpen om te voorkomen dat medewerkers een burnout kregen. Dit door tijdig met het bedrijf een analyse te maken van de kansen en bedreigingen èn te kijken naar duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers.

Zó kan ervoor zorgen dat niet alleen mensen langdurig met een burnout de ziektewet in gingen maar óók kunnen voorkomen dat kleine bedrijven voor torenhoge kosten kwamen te staan. Dit kan voor in MKB de hele organisatie financieel in gevaar brengen.

Er blijven altijd MKB-ondernemers die denken dat een preventie-programma duur is maar onderschat niet hoeveel duurder een zieke medewerker is. Hier kun je als MKB-bedrijf op leeg lopen.

Met een faillissement tot gevolg .

Niets is zo zuur als je bedrijf moeten sluiten maar al helemaal omdat je niet tijdig genoeg hebt gestuurd op dat wat zó ontzettend simpel is; de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van jouw medewerkers.

Bel mij vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking en samen kijken wij hoe jouw medewerkers gewoon lekker aan de slag kunnen blijven.
Call Now Button